Munții Piatra Craiului

Împreună cu echipa Run Transylvania vin-o în Munții Piatra Craiului între 17 și 20 septembrie , pentru un weekend activ cu antrenamente de alergare destinate îmbunătățirii forței și tehnicii de antrenament.

Tabăra din munții Piatra Craiului se adresează alergătorilor montani și celor ce doresc să descopere atracțiile alergării montane. Atât pentru cei aflați în debutul alergării montane, pentru cei ce cochetează cu ideea sau cei deja experimentați, această tabără oferă criterii de selecție bazate pe experiențe anterioare, astfel încât, gruparea și încadrarea persoanelor va fi corespunzătoare nivelului individual de pregatire.

Tabăra își propune un număr maxim de 40 de persoane cărora li se va face cunoscută zona muntoasă Piatra Craiului, principalele trasee turistice și o porțiune din Ultramaratonul Piatra Craiului, competiție ce va avea loc pe 1 august 2020.

Tabara de alergare montana din Piatra Craiului are ca specific alergarea montană și întreaga organizare radiază în jurul acestei idei, astfel încât, atelierele practice vor fi desfășurate dimineața iar după masa, la atelierul teoretic, vor fi abordate următoarele subiecte:
● Siguranta pe munte
● Importanța echipamentului minim necesar într-o competiție de alergare
montană
● Cum să-mi dozez efortul în funcție de competiția la care particip
● Particularități importante în funcție de proba la care doresc sa merg:
semimaraton, maraton, ultramaraton
● Reguli de supraviețuire și de acordare a primului ajutor
● Fair play-ul în competiții

Kitul pentru participați include:
● Cazare 3 nopți
● Mic dejun
● Cina
● 2 geluri energizante
● 2 Batoane energizante
● Apă

Cursul teoretic/practic este ținut de profesor-antrenor Iulia Gainariu

Formular de inscriere

Tabara Munții Piatra Craiului 17 - 20 septembrie 2020
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.